Introductie

Verlies gewicht Ė win aan gezondheid!

Verander je lichaam en gezondheid in minder dan 6 weken! En hou de kennis over hoe het werkt en de resultaten van de verandering! VOORGOED!
Gebruikers melden al positieve resultaten binnen de Eerste 3 dagen van het Lite-Bodyģ programma en indrukwekkende dagelijkse veranderingen.

 

Mijn naam is Gabriela Wolbers en ik ben hier om je te vertellen dat de Lite-Bodyģ methode echt werkt. Ik ben er het levende bewijs van en jij kunt dat ook zijn! Heb je ook geprobeerd om je lichaam te misleiden met schadelijke stimuli of dieettruckjes? Heb je jezelf uitgehongerd? En ben je er ook in geslaagd om een aantal kilo's te verliezen om daarna niet de verloren kilo's terug te krijgen maar het dubbele (of nog hogere) aantal waardoor je gezondheid verslechterde? Welkom bij de club! Velen van ons hebben dat meegemaakt. Je kunt het verleden niet veranderen maar je toekomst wel! Het is aan jou! Het is Jouw beslissing en Jouw verantwoordelijkheid.
Ga mee op de Lite-Bodyģ reis en het wordt jouw beurt om dunnergezonder en nog aantrekkelijker te worden en het beste uit je leven te halen. Je gezondheid en schoonheid (en ik bedoel hier zowel je innerlijke als uiterlijke schoonheid) zijn jouw verantwoordelijkheid. Cultiveer en verbeter ze beide!

 

HEB JIJ:
∑ Overgewicht? 
∑ Weinig energie?
∑ Zie je er niet fit en fantastisch genoeg uit?

Als het antwoord op 1 van deze vragen JA luidt, dan:

 

LITE-BODYģ IS DE OPLOSSING


Lite-Bodyģ is een gezonde levenswijze en is effectief bij het herstellen van je ideale lichaamsgewicht en je gezondheid voor een nog mooiere en meer uitgebalanceerde jij Ė GEGARANDEERD!
Lite-Bodyģ maakt gebruik van volkomen natuurlijke ingrediŽnten die essentieel zijn voor het op een veilige en effectieve wijze herstellen van je gezonde gewicht. Deze ingrediŽnten werken samen op een extreem krachtige manier die leidt tot verbetering op cellulair niveau. Lite-Bodyģ bevat GEEN schadelijke substanties, stimulatoren of hongergevoelonderdrukkers omdat de medische wetenschap reeds bewezen heeft dat die niet werken.
Lite-Bodyģ is er voor jou door de grote vraag naar een gezonde afvalmethode die echt werkt. Tengevolge van het gebruik van alle essentiŽle natuurlijke ingrediŽnten leidt de Lite-Bodyģ methode tot een snelle en blijvende verandering met GEEN ENKEL negatief effect voor je lichaam. Lite-Bodyģ is het natuurlijke, gezonde afvalprogramma dat veilig werkt met je lichaamsmetabolisme en zich gedraagt als een katalysator.

 

HET BEWIJS ZIT HEM IN DE INGREDIENTEN DIE BESTAAN UIT LICHAAMSEIGEN ELEMENTEN

Het geheim van de Lite-Bodyģ methode zit hem in de sleutelingrediŽnten die samen met het programma worden verstrekt. De ingrediŽnten bevatten alle essentiŽle elementen die ons lichaam nodig heeft om op een veilige en verantwoordelijke wijze gezond en slank te worden en te blijven. Lite-Bodyģ neemt de organische verschillen tussen mannen en vrouwen in het algemeen en de organische verschillen tussen mensen in het algemeen serieus en biedt een ieder van ons het voor hem of haar meest geschikte. Lite-Bodyģ biedt niet slechts ťťn VOOR IEDEREEN GESCHIKT ingrediŽnt. Kijk uit voor afvalprogramma's die schermen met Ďťťn voor iedereen geschikte' formule. Dat is een veel te ruwe veronderstelling als we ons realiseren dat de essentiŽle behoeften van vrouwen niet hetzelfde zijn als die van mannen. En dan hebben we het nog niet eens over zaken als leeftijd, allergieŽn en voedselvoorkeuren die mensen kunnen hebben. 
Lite-Bodyģ biedt verschillende ingrediŽnten (essentiŽle vitaminen, mineralen, oliŽn, aminozuren) voor verschillende en unieke individuen en tegelijkertijd is de toepassing van de methode zeer eenvoudig te volgen. Alle goede zaken in het leven zijn simpel anders verliezen ze de kwalificatie Ďgoed'. De Lite-Bodyģ supplementingrediŽnten staan niet op zichzelf. Ze gaan vergezeld van de morele en emotionele steun die je zal helpen bij de fysieke verandering die je door gaat maken.

 

CRITERIA BIJ DE KEUZE VAN DE INGREDIENTEN

1. Kwaliteit, zuiverheid en prijs Ė allereerst hebben wij vastgesteld welke ingrediŽnten voor Lite-Bodyģ nodig zijn. Daarna hebben wij de samenstelling van honderden merken vergeleken en daarbij zijn wij tot de ontdekking gekomen dat pillen in vele gevallen groter zijn gemaakt dan nodig om de indruk te wekken dat ze vol zitten met actieve ingrediŽnten terwijl slechts een klein gedeelte bestaat uit de actieve ingrediŽnten en de rest is slechts goedkope vulling. Bij bijvoorbeeld een product als multivitamine bestaat de samenstelling voor een heel groot gedeelte uit teveel goedkope en te weinig duurdere ingrediŽnten om niet te zeggen dat de producten veelal voor zowel mannen als vrouwen zijn. Dit kan niet. Daarnaast zijn wij erachter gekomen dat de bewoording om producten te omschrijven soms misleidend is. Omdat wij de prioriteit leggen bij de kwaliteit, zuiverheid en prijsverhouding hebben wij alleen die producten geselecteerd die voldoen aan de eisen van Lite-Bodyģ. 
2. Het kiezen van de juiste ingrediŽnten om synergie te verkrijgen. Wij hebben de werking van de ingrediŽnten uitgebreid getest op allerlei menselijke vrijwilligers. Het is een feit dat meerdere producenten gebruik maken van verschillende specifieke substanties. Daarom is het mogelijk dat het combineren van ingrediŽnten die van verschillende niet gelijkwaardige bronnen afkomstig zijn niet het noodzakelijke synergetische effect teweeg brengen. De werking van zorgvuldig gecombineerde supplementen zoals in Lite-Bodyģ is veel groter dan wanneer men de supplementen apart zou gebruiken. Dit is synergie.
3. Potentie (efficiency).
Wij hebben de ingrediŽnten gekozen die optimaal door het lichaam worden opgenomen. Als de juiste combinatie van ingrediŽnten gebruikt wordt, is het effect (de kracht) direct merkbaar.

Lite-Bodyģ is en blijft vastbesloten haar gebruikers alleen de beste ingrediŽnten te bieden. Terwijl u dit leest worden er nieuwe testen en selecties verricht om u van de beste ingrediŽnten en service te voorzien.

 

DE BELOFTE VAN LITE-BODYģ AAN JOU

 

BESTEL NU OP DE VOLGENDE EENVOUDIGE MANIEREN:

Bel nu voor je risicoloze voorraad van Lite-Bodyģ met het nummer 0318-554547.
 
Stuur een fax naar Lite-Bodyģ B.V. met het nummer 0318-552909 waarin je je naam, geslacht, geboortedatum, allergieŽn voor soja of zuivel vermeldt, of je vegetariŽr of veganist bent en andere eventueel belangrijke opmerkingen. Je ontvangt dan de prijs en de aflevergegevens.

Ga naar de website www.lite-body.com of www.litebody.nl en plaats je order via de Lite-Bodyģ winkel.